Jedním z nejrychleji rostoucích majetkových pojištění je v posledním roce produkt od Pillow pojišťovny. Nyní bude moci vítěznou inovaci roku 2022 soutěže Hospodářských novin snadno využít ještě více pojišťovacích zprostředkovatelů. Naše pojištění je od dubna totiž součástí dalšího B2B srovnávače – ZETEO.

Pillow se od dubna zabydlela v ZETEO

Po několika měsících vývoje společnost CREASOFT od dubna doplnila svůj srovnávač majetkového pojištění ZETEO pro poradce o populární majetkové pojištění od Pillow pojišťovny. ZETEO umožňuje poradcům rychle porovnat vlastnosti produktů a zároveň bezpapírově sjednat smlouvu. Vygeneruje také veškerou dokumentaci a uloží ji do systému. ZETEO porovnává pouze srovnatelné produkty, které odpovídají požadavkům klienta. Systém je napojen na webové služby pojišťoven, srovnává parametry pojištění a kalkuluje pojistné všech pojišťoven on-line v reálném čase.

„Napojení majetkových produktů do srovnávačů bývají náročná kvůli jejich velkému rozsahu,“ komentuje Ema Lanzendörferová z technického týmu, která integraci zastřešovala za Pillow, „nicméně díky jednoduchosti našich webových služeb a profesionalitě kolegů z CREASOFTu v tomto případě vše proběhlo rychle a efektivně.“ Od dubna tak mohou všichni zprostředkovatelé, jejichž systémy jsou na ZETEO napojené, nové pojištění nabídnout svým klientům.

Pillow už je v polovině

Pillow pojišťovna úspěšně pokračuje v integraci do dalších zprostředkovatelských systémů. Nyní ji poradci najdou již v polovině srovnávačů pojištění majetku na trhu. Z nejvýznamnějších nástrojů pro poradce B2B můžeme jmenovat Nsure od společnosti Business Logic, produkt CHALoupka od společnosti Cebia či srovnavač inPojištění. Ve svých interních programech mají polštářovou nabídku zahrnutou například společnosti Insia (Majka) či Partners (FIP).

„Na napojení do dalších srovnávačů nyní pracujeme a věříme, že ještě v průběhu letošního roku bude naše pojištění majetku dostupné i dalším poradcům,“ slibuje Ema Lanzendörferová.

Další cesta

Někteří poradci si zvykli sjednávat pojištění majetku od Pillow přímo v interní kalkulačce pojišťovny skrze portál pro poradce. Tento přístup je sice náročnější při potřebě porovnání nabídek více pojišťoven, ale přináší i některé výhody. Ema popisuje: „Univerzálnost a množství nabídek různých pojišťoven některým srovnávačům bohužel neumožňuje snadno implementovat některé unikátní výhody našeho pojištění.“

Které zmiňují poradci nejčastěji?

  • dodatečná sleva za zabezpečení objektů – Pillow přináší slevy za požární hlásič, detektor úniku vody, alarm vloupání či napojení na pult centralizované ochrany,
  • garance neuplatnění podpojištění – jak jsme popisovali v tomto článku, Pillow klientům pomáhá při stanovení pojistné částky u budovy, domácnosti, stavebních součástí i vedlejších staveb a pokud její pomoc využijí, jako jedna z mála na trhu jim garantuje, že neuplatní podpojištění,
  • pojištění různých způsobů obývání – jen u Pillow snadno pojistíte i byty v družstevním vlastnictví, krátkodobě pronajímané – např. AirBnB – či prostory vlastněné k využívání pro home office.

Více informací o polštářovém pojištění majetku a odpovědnosti naleznete přímo na stránkách věnovaných tomuto krytí určených pro poradce.

Sami si také můžete zkusit nabídku spočítat na následujícím odkazu:

Spočítat pojištění