Pro poradce

Využijte příležitost a setkejte se s námi během podzimu v Ostravě nebo Praze. Najdete nás na obou finančních kongresech.

Colors of Finance

Naší první zastávkou je multifunkční hala GONG a ostravský Colors of Finance 13. října 2021.  Program a další informace najdete na www.colors-of-finance.cz. Programem konference bude provázet Daniela Písařovicová a jednotlivá vystoupení a panelové diskuse jsou rozděleny do 4 sálů. Nejzajímavější ale bude polštářový stánek s polštáři, tak ať ho neminete.

Zatím se můžete mrknout, jak se Pillow daří v článku na blogu konference: https://www.colors-of-finance.cz/blog/pillow-prolomila-dalsi-rekord-jeji-obliba-raketove-roste/

FINfest

Podzimní „vydání“ úspěšné konference najdete v Clarion hotelu v pražských Vysočanech 8. listopadu 2021.10 sálů, 65 přednášek a přes 150 řečníků. A polštářový point mezi vstupem do hlavního sálu a barem J Již dnes můžete mrknout na náš virtuální stánek zde https://podzim2021.finfest.cz/partner/pillow-pojistovna Ale ten reálný bude mnohem zajímavější, stavte se!

Máme pro vás překvapení

Zastavte se na našem stánku a s prázdnou neodejdete. Jako první se exkluzivně dozvíte o zcela novém pojištění majetku pro rok 2022, řekneme Vám o všech novinkách v pojištění úrazu a nemoci platných již od tohoto podzimu a pomůžete nám pokřtít novou knihu o pojištění vozidel. Jeden výtisk s věnováním máme i pro vás 🙂