Dva roky a kus bude stačit Pillow pojišťovně k oslavě 100 tisíc pojištěných vozidel. Udělejte si radost a vyhrajte 3 originální polštáře s motivem jednotlivých produktů pojišťovny. Vyhrát je snadné, stačí tipnout nejpřesněji jeden den v tomto roce.

Hledá se den „D“

Otázka je snadná: který den v roce 2022 přivítá Pillow pojišťovna 100 tisící vozidlo s povinným ručením ve svém portfoliu? Počet vozidel se určuje podle metodiky České kanceláře pojistitelů, vše je tak přesně dané. Minulý vývoj je výbornou nápovědou, stačí si vzít do ruky kalkulačku a vsadit třeba na matematickou trojčlenku.

 
DatumPočet pojištěných vozů Nárůst za pololetí
Počátek roku 20207 042
Polovina roku 202011 344+ 4 302
Počátek roku 202121 157+ 9 813
Polovina roku 202140 871+ 19 714
Počátek roku 202266 157+ 25 286

Pokud by v roce 2022 pokračoval růst portfolia stejným tempem jako v posledním pololetí, 100 tisíc vozidel by vyšlo na první školní den, čtvrtek 1. září. Pokud by se ale pojištění líbilo klientům a poradcům v roce 2022 ještě více než dosud, nastane den D dříve. Při odhadu můžete vzít v úvahu následující vlastnosti Pillow pojištění.

5 důvodů pro růst zájmu klientů v roce 2022

Vysoká inflace, růst životních nákladů, vyšší splátky hypotéky nebo rostoucí ceny energií – to vše znamená snahu klientů ušetřit a jejich poradců najít úspory v existujících výdajích. A právě Pillow pojištění vozidel ukazuje cestu, jak chytře „zachránit“ část rodinného rozpočtu.

1) Nižší cena pro nejméně třetinu vozidel
Díky stanovení ceny dle ujetých kilometrů nejméně třetina vozidel ušetří na platbě pojistného oproti pojištění bez nájezdu. Mnoho lidí mění své návyky: více využívají home office, nakupují potraviny přes Rohlík nebo Košík a ve výsledku snižují frekvenci užití vozidla. Šetří tak nejen čas a peníze za benzín/naftu, ale s Pillow i za povinné ručení a havarijní pojištění.

2) Področní platba bez přirážek, i měsíčně
Nejjednodušší způsob, jak se vyhnout jednorázovému výdaji v podobě platby za pojištění na celý rok dopředu, spočívá v přechodu na področní platbu. Pillow umožňuje platit nejen pololetně a čtvrtletně, ale i měsíčně a vždy je platba bez přirážky. Není divu, že klienti využívají tuto možnost čím dál více, podobně jako platí i vše ostatní měsíčně (energie, hypotéka, Netflix, telefon atd.)

3) Fixní nebo dokonce nulová spoluúčast
Každá škoda bolí, i když je vozidlo dobře pojištěno. Důvodem je spoluúčast a zejména procentní může u vysokých škod provětrat peněženku. I proto poradci již běžně doporučují pouze fixní variantu. U Pillow navíc pro „nezaviněné“ škody jako jsou přírodní události, krádež auta, ale i střet se zvířetem, je spoluúčast dokonce nulová. Jedná se o unikátní výhodu, kterou zatím nikdo jiný nenabízí.

4) Žádný sazebník poplatků
Naprostá většina produktů pojištění obsahuje sazebník poplatků. V okamžiku, kdy klient nemá peníze a zpozdí se s platbou, dostane ještě „další ránu“ v podobě poplatku za zákonnou upomínku, poplatku za ukončení pro neplacení, poplatku za upomínku po ukončení pojištění atd. V případě Pillow pojištění není žádný sazebník poplatků a tedy ani žádné uvedené poplatky.

5) Slevy za nastavení smlouvy
U starších vozidel lze ušetřit volbou smluvního servisu, podobnou slevu má více pojišťoven a Pillow není výjimkou. Naopak pouze Pillow nabízí majitelům garáže či krytého parkovacího místa slevu za bezpečnější parkování vozidla.

Další výhody pojištění vozidel

Jak vyhrát originální polštáře Pillow?

Je to snadné, stačí postupovat dle následujícího návodu:
  • Tipněte si den v roce 2022 ve kterém počet pojištěných vozidel v portfoliu Pillow dosáhne hodnoty 100 000.
  • Zašlete svůj odhad na e-mail proporadce@mypillow.cz nejpozději do konce února 2022.
  • Počkejte na vyhlášení vítězů. Ten, kdo bude svým odhadem dne nejblíže skutečnosti, získá 3 polštáře, druhý v pořadí 2 polštáře a třetí 1 originální polštář. V případě shody má přednost dříve zaslaný tip.

Z tipování jsou samozřejmě vyloučeni všichni zaměstnanci Pillow pojišťovny, jinak se ale může zúčastnit každý. A pokud byste chtěli vědět, jak vypadají výherní polštáře, najdete jejich obrázky na stránkách Pillow www.mypillow.cz. Držíme palce!