Pillow pojišťovna v polovině září vylepšila své pojištění majetku o několik na první pohled drobností, které ale klientům ušetří obrovské částky. V pojištění totiž mnohem více než jinde platí, že ďábel je ukrytý v detailu. 

Srozumitelnost, snadnost a svoboda

Pillow pojištění majetku a odpovědnosti zůstává nejsrozumitelnějším pojištěním osob na trhu: pojistné podmínky mají pouhých 12 stran a pojistná smlouva se vešla na jedinou stranu. Sazebník poplatků má 0 stran, protože vůbec neexistuje.

Díky unikátní konstrukci lze jedním kliknutím pojistit nejen věci uvnitř místa pojištění, ale také na zahradě včetně porostů a také věci mimo domov, které máme u sebe například během pobytu v hotelu nebo je převážíme v autem.

Pillow pojištění dává svým klientům unikátní garanci. Nejenže doporučí pojistnou částku pro budovu i domácnost, ale také při jejím využití garantuje neuplatnění podpojištění. Zároveň každé výročí automaticky navýší pojistné částky dle aktuální míry inflace a indexu růstu stavebních prací.

7 nových výhod

1. Jedna spoluúčast na jednu událost
Od počátku pojištění aplikujeme pouze jednu spoluúčast, i když se škoda týká budovy i domácnosti. Nyní je vše černé na bílém, jistota a špičková vlastnost pro klienty i poradce.

2. Férová definice aplikace podpojištění
Některé pojišťovny krátí z důvodu podpojištění i u totálních nebo jiných velkých škod. My tak od počátku nepostupujeme a nyní to mají klienti přímo napsané v podmínkách.

3. Garance nepodpojištění i pro vedlejší stavby
Nově nabízíme garanci nepodpojištěni nejen k domácnosti a hlavní budově (resp. stavebním součástem), ale také k vedlejším objektům a stavbám. Stačí zvolit min. doporučenou částku.

4. Poškození zateplení zvířetem – vnitřní i vnější
Naše definice nerozlišovala vnitřní nebo vnější zateplení, plníme za poškození obou. Prý to tak nedělá každá pojišťovna, a tak jsme na vaši žádost slova vnitřní i vnější doplnili, ať je to tutovka.

5. Přehledná výluka na wild-fire
Jako první uvádíme v podmínkách výluku na událost, která není náhodná a ze které i ostatní pojišťovny nechtějí plnit. Po vypuknutí lesního požáru, nelze sjednat pojištění na tuto konkrétní událost.

6. Přesnější obecný popis výluk a povinností
Zlepšili jsme obecný popis částí „Jaké události jsou/nejsou pojištěny“, zjednodušili text u některých rizik (např. co není výbuch) a zpřesnili povinnost při nárazu auta do domu (hlášení policii pouze pokud to neudělá viník).

7. Stanovení maximálního plnění u odpovědnosti Pro pronajímatele
Škody, které pronajímateli způsobí jeho nájemce, například požárem, vodovodní škodou atd. hradíme až do výše ujednaných pojistných částek pro budovu nebo domácnost. Žádný sublimit zde není 🙂

Žádná z uvedených novinek není revoluční. Vše dohromady ale ukazuje, že polštářové pojištění majetku a odpovědnosti aktuálně představuje špičku mezi podobnými produkty  s detaily “vymazlenými” téměř k dokonalosti. Pokud spočítáme kompletní rozsah stran pojistných podmínek, dojdeme k neuvěřitelnému číslu 12. Jedná se tak jednoznačně o nejsrozumitelnější pojištění na trhu, které zároveň myslí na každý detail.

Další výhody pojištění majetku