Legendární polštářové pojištění dle ujetých kilometrů nebrzdí, ale naopak “šlape na plyn” a ještě více zrychluje. Po třech letech přichází s další nadílkou výhod a vylepšení. Zvolit pro klienta to nejlepší řešení je dnes ještě jednodušší než včera.

Pillow pojištění vozidel se v minulém roce umístilo na prvním místě z pohledu oficiálních statistik ČKP, více jsme o tom psali na tomto místě. Jednička ve volbě poradců i klientů nabízí několik unikátních vlastností, které nelze najít u žádné jiné pojišťovny. Ať již jde o první skutečně srozumitelné podmínky bez kliček a háčků na pouhých 7 stran, férovou cenu dle kilometrů s vyčíslením ceny jednoho kilometru nebo nulovou spoluúčast pro polštáře Střet se zvířetem, Krádež vozidla nebo Přírodní událost.

1. Nová spoluúčast pro ještě nižší cenu

Unikátní nulovou spoluúčast pro střet se zvěří, přírodní události a krádež vozidla Pillow ponechává, nově je možné i u těchto rizik zvolit standardní spoluúčast (5, 10 nebo 20 tisíc). Výsledkem je ještě nižší cena než nyní. Zejména v současné době, kdy všichni majitelé vozidel hledají nákladově optimální řešení, je každá uspořená koruna důležitá. A stále platí, že spoluúčast je fixní, žádnou nevýhodnou procentní spoluúčast klienti ani poradci v pojištění nenajdou.

2. Zpětná zrcátka součástí pojištění skel

Pojištění všech skel vozidla doplňuje Pillow i o skla zpětných zrcátek, venkovních i vnitřního. Z pohledu rozsahu se tak jedná o nejširší pojištění skel na trhu. Připomeňme, že již nyní byly pojištěny nejen čelní, boční a zadní skla, ale také střešní či panoramatické střechy. Nejvyšší zaplacená škoda Pillow pojišťovnou byla 220 tisíc za panoramatickou střechu vozidla značky Porsche. Naprostá většina produktů by nedokázala klientům podobnou škodu zaplatit z jednoduchého důvodu: nabízí pojištění s limitem. Pillow pojišťovna naopak zvolila bezlimitní konstrukci a tak klient nemůže být nikdy podpojištěn.

3. Registrační značka na přání

Drobnost, která potěší všechny majitele značky na přání. Součástí vozidla (předmětu pojištění) je i registrační značka na přání. Stačí, když je pevně připevněná k vozidlu (ne pouze zasunutá do plastového držáku značky). A pouze připomínáme: jedna značka na přání stojí 5 tisíc Kč, při krádeži obou jde o náklady majitele ve výši 10 tisíc korun.

4. Automatická sleva (nejen) za roční frekvenci

Úrokové sazby spořicích účtů  se od vzniku pojištění výrazně změnily. Nelze se tak divit požadavkům zákazníků, kteří při platbě za celý rok dopředu (tj. při roční frekvenci) očekávají cenové zvýhodnění. Nově tak klienti platící v nižší frekvenci získávají slevu, její výše je nejvyšší pro roční frekvenci. Sleva je zohledněna přímo v ceně.

5. Garance nepodpojištění přímo ve smlouvě

Pouze dvě pojišťovny na trhu nabízí u havarijního pojištění osobních vozidel garanci nepodpojištění a pouze Pillow o ni informuje přímo ve smlouvě díky speciálnímu symbolu 🛡. Polštářová nabídka garance nepodpojištění přes všechny produkty je tak jednoznačně nejširší na trhu. Připomeňme, že pouze Pillow pojišťovna v pojištění majetku nabízí garance neuplatnění podpojištění pro budovu, domácnost a také pro vedlejší stavby.

6. Krupobití a skla: jistota plnění

Polštář Skla je určen pro události, kdy je poškozeno právě jen některé ze skel vozidla. Pokud dojde k větší škodě, například střet se srnkou poškodí kapotu i čelní sklo, je pro výplatu peněz určen jiný polštář, v tomto případě Střet se zvířetem. Častým dotazem poradců a klientů je událost krupobití. V takovém případě může dojít k poškození skla i dalších částí vozidla, ale klient se může rozhodnout důlky v kapotě neopravovat. Nově Pillow pojišťovna přidala přímo do podmínek garanci, že pokud je vozidlo provozuschopné, bude sklo zaplaceno, přestože došlo k poškození i dalších částí vozidla.

7. Definice garáže a další zpřesnění podmínek

Pillow pojišťovna využila aktualizaci produktu k zapracování všech nápadů a doporučení poradců ohledně srozumitelnosti podmínek. Od zahrnutí často poptávané definice garáže (kvůli unikátní polštářové slevě za garáž), přidání slov orkán a tornádo mezi pojištěné události až po definici plnění za poškozenou baterii elektromobilu. Přitom rozsah pojistných podmínek zůstal shodný a stále Pillow drží rekord v nejkratších podmínkách na trhu – 7 stran.

Více informací o pojištění