Pillow pojišťovna přináší výzvu pro všechny znalce polštářového pojištění vozidel. Každý, kdo odpoví správně na všech šedesát otázek v námi připraveném testu, získává exkluzivní číslovaný certifikát Pillow Expert pojištění vozidel.

Test na plný počet bodů zvládnou jen ti nejlepší

Proč je otázek právě 60, vysvětluje Martin Podávka, spoluautor testu: „Chtěli jsme připravit doopravdy kopu dotazů. No, a kopa byla dříve rovna 60 kusům. Obvykle se používala k počítání velkého množství peněz, zejména pražských grošů :), ale my jsme ji využili do našeho testu. Kopu bylo možné rozdělit na čtyři mandele po patnácti kusech nebo na pět tuctů po dvanácti.“

V Pillow jsme ji však rozdělili jinak, jak popisuje Martin: „Při přípravě testu jsme se snažili pokrýt všechny oblasti, které v autech pojišťujeme. Najdete tam tedy záludné otázky z povinného ručení, havarijního pojištění i asistenčních služeb. Samostatně jsme připravili i otázky na pojištění skel, které nabízíme bez limitu v nových cenách nově i na zasklení zpětných zrcátek.“ Test doplňují sekce s dotazy na ostatní rizika, procesy kolem smluv a likvidaci škod.

Některé otázky patří mezi základy, jiné překvapí i odborníky. Navíc mnoho dotazů má více správných odpovědí, které musí být trefeny všechny. První odvážní absolventi potvrdili obtížnost testu – napoprvé je téměř nemožné test udělat na plný počet bodů.

Pro koho je test určený

„Test úplně původně vznikl jako interní školící pomůcka pro zaměstnance Pillow, ale nakonec jsme si řekli, že ho pustíme do světa,“ vysvětluje Martin. Může si ho tak vyzkoušet úplně každý a získat tak exkluzivní certifikát.

Nejvíc by však měl zajímat ty, kteří Pillow pojištění vozidel prodávají. Je jich už pěkná řádka, podle registru ČNB Pillow aktuálně spolupracuje s 222 samostatnými zprostředkovateli, kteří pod sebou mají více než 15 tisíc vázaných zástupců.

Podle numerologických příruček patří 222 mezi tzv. andělská čísla. Toto andělské číslo má tvůrčí a intuitivní energii, která se často týká mezilidských vztahů. Výskyt čísla 222 může signalizovat období reflexe, zaměření na dualitu situací nebo scénářů. „Zní to hezky, ale v Pillow místo numerologie raději uplatňujeme prověřenou statistiku a pravděpodobnost,“ s úsměvem dodává matematik Martin, „vzhledem k obtížnosti testu tak čekáme, že do konce roku se nepodaří získat certifikát více než 222 pojišťovacím profesionálům.“

Certifikát získá opravdu jen ten, kdo správně odpoví na 100 % otázek. Jedná se o přísnou podmínku, ale právě díky ní je certifikát skutečně exkluzivní. Výhodou je, že test lze neomezeně opakovat a pokud při prvním vyplnění dojde k chybné odpovědi, test na konci prozradí správnou odpověď a při druhém vyplnění je šance na 100 % již vyšší. Certifikát obdrží každý úspěšný absolvent ihned obratem na e-mail, který zadal během vyplňování testu.

Kde test najdu

Test je dostupný komukoli, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Naleznete ho pod následujícím odkazem:

Chci certifikát

Přejeme mnoho úspěchů a doufáme, že se Vám bude test líbit. Jakékoli připomínky uvítáme na adrese proporadce@mypillow.cz