Dali jsme cihlu k cihle … tedy spíše výhodu k výhodě a s jarem přinášíme nové a vylepšené pojištění majetku. Do detailu jsme promysleli každou z úprav a získali jsme pojištění, které ještě dokonaleji ochrání byt, dům a další majetek. Ostatně posuďte sami. 

Pillow pojištění majetku je aktuálním držitelem zlaté medaile v soutěži Nejlepší pojišťovna v kategorii Pojišťovací inovátor. A protože jedničkou u poradců i klientů chceme zůstat nadále, vylepšujeme naše produkty. I bez úprav je Pillow jedinou pojišťovnou na trhu s nabídkou garance neuplatnění podpojištění pro všechny 4 pojistné částky nebo s nejsrozumitelnějšími podmínkami na pouhých 12 stran, a to včetně tabulky zabezpečení.

1. Ještě vyšší pojistné částky

V návaznosti na zvyšování cen bytů a rodinných domů navyšujeme maximální částky pro pojištění budov na 30 miliónů a domácností na 6 miliónů. Naopak minimální částky ponecháváme beze změny.

2. Věci mimo domov a nehoda vozidla

Do pojištěných událostí mimo domov jsme přidali i škodu na převážených věcech v případě střetu, pádu nebo nárazu vozidla. Pojištění zavazadel v pojištění vozidel je tak ode dneška zcela zbytečné.

3. Více vedlejších prostor a širší definice pronájmu

Obecnou definici jsme nahradili praktičtější, která zahrnuje vedlejší prostory nejen v dané nemovitosti, ale také v budovách tvořících s ní jeden stavební komplex. Nově také definice dlouhodobého pronájmu pokrývá i bydlení pro kamaráda zdarma, protože pořádek dělá přátele.

4. Více odpovědnosti a méně ztráty nájemného

Nově najdete černé na bílém v podmínkách: včetně plnění za duševní útrapy blízkých osob poškozeného v občanské odpovědnosti. A nově také možnost sjednat ztrátu nájemného i pro pronájem družstevního bytu.

5. Dezinfekce doplňuje dezinsekci

Bez toho, aniž bychom jakkoliv navyšovali ceny asistenčních služeb, rozšiřujeme stávají nárok na deratizaci (hubení živočichů), dezinsekci (hubení hmyzu) a také na dezinfekci (hubení bacilů). A to vše se může hodit, když se doma zabydlí nezvaní hosté.

6. Tolerance pro ty, kteří nevolí garanci

Jako jediná pojišťovna na trhu nabízíme garanci neuplatnění podpojištění, kterou máme pro nemovitost, domácnost, vedlejší stavby i stavební součásti. Pokud si ji však klient nezvolí, garantujeme v pojistných podmínkách i 20% toleranci, přestože garance je mnohem lepší. Připomeňme také, že pouze dvě pojišťovny nabízí u havarijního pojištění osobních vozidel garanci nepodpojištění a pouze Pillow o ni informuje přímo ve smlouvě díky speciálnímu symbolu 🛡. Polštářová nabídka garance nepodpojištění přes všechny produkty je tak nejširší na trhu.

7. Ještě vyladěnější a srozumitelnější podmínky

Pillow je jedničkou ve srozumitelnosti a podle toho se řídíme i při sestavování našich podmínek. Zapracovali jsme veškeré nápady a připomínky poradců a vznikly tak podmínky ještě vyladěnější a srozumitelnější. A proto: jistota, že podnikání není pronájem k bytovým účelům, uskladnění věcí po škodě máme i pro krátkodobé bydlení, uhradíme i výjezd bezpečnostní agentury vedoucí k zabránění škodě a plno dalšího.

 

Více informací o pojištění