Vítězné pojištění v soutěži Pojišťovací inovátor od Pillow pojišťovny oslavilo již dva roky své existence. A stejně jako před rokem, i letos přichází s mnoha vylepšeními pro poradce i klienty.

1) Naducaná ochrana pro případ závažných nemocí

Závažné nemoci a jejich následky mohou znamenat významný zásah do osobních financí. Mezi nejčastější civilizační choroby patří trojice: rakovina, infarkt a mrtvice. Ale nebezpečných nemocí je samozřejmě mnohem více, a proto je zde polštářové pojištění závažných nemocí a jejich následků. Celkem v inovovaném pojištění najdete uvedeno 62 (15+47) různých diagnóz a následků.

2) Zlomeniny a popáleniny s navýšeným bolestným

I malý úraz umí potrápit. Přestože se například zlomenina zahojí bez následků, finanční náplast se vždy hodí. Lepší rehabilitace, kvalitnější ortéza nebo doplňky stravy doplňující potřebný vápník či jiné potřebné látky stojí peníze a proto je zde polštář Popáleniny a zlomeniny. Nově s navýšeným plněním za jednotlivé úrazy.

3) Pracovní neschopnost s tolerancí

Polštář Pracovní neschopnost myslí i na situaci, kdy se krátkodobě sníží příjem a neodpovídá tak denní dávce uvedené ve smlouvě. Nově podmínky nabízí toleranci až 20 %. A stále platí, že pro denní dávky do 500 Kč může být příjem libovolný.

Více informací o pojištění

4) Bez výluky na rizikové sporty

Nízký počet výluk jsme dokázali ještě více snížit. U závažných událostí jako je smrt  nebo invalidita následkem úrazu nově schází omezení pouze na úrazy následkem pojištěných sportů. Peníze Vám nově vyplatíme i při událostech vzniklých při rizikovějších aktivitách. Stačí dodržet bezpečnostní pravidla platná pro dané aktivity.

5) Navýšené maximální pojistné částky

Současné nejvyšší možné pojistné částky jsou ještě vyšší. Riziko invalidity nebo smrti úrazem je možné pojistit až do výše 6 miliónů. I takové částky lze sjednat bez nutnosti zdravotní prohlídky.

6) Oceňovací tabulky s garancí

Vylepšené tabulky s výší plnění při zlomeninách a popáleninách jsou jedny z nejlepších na trhu. A nikdo se nemusí bát, že mu je Pillow pojišťovna změní. Jsou součástí pojistných podmínek a jsou tak garantovány po celou dobu trvání pojištění.

7) Více situací s výplatou peněz

Polštáře Pracovní neschopnost a Ošetřování myslí i na složité životní situace způsobené ztrátou osoby blízké. Přestože psychické důvody bývají u běžných produktů na trhu u pracovní neschopnosti vyloučeny, Pillow pojišťovna v těchto případech vyplatí pojištěnou denní dávku až za 90 dnů.  Zjednodušili jsme i omezení při pracovní neschopnosti následkem těhotenství a u dětí a nezletilých studentů považujeme za amatérskou úroveň i sporty vykonávané na celostátní úrovni. Pokud malý hrdina “válí” ve florbale v celostátní lize, je vždy pojištěn.

Více informací o pojištění